Inspiratie: Bart Titulaer, lecturer economie

Met Yurls kun je favorieten op internet verzamelen, ordenen en delen. In ‘Yurls in praktijk’ vertellen gebruikers hoe zij Yurls inzetten. Een bijdrage van  Bart Titulaer – Fontys Internationale Hogeschool Economie.

Gisteren heb ik een tentamen Excel verzorgd voor ongeveer 50 studenten. Deze studenten hadden een laptop en konden het tentamen downloaden op mijn Yurls pagina (pagina Excel of Excel klausur) Dit tentamen staat fysiek opgeslagen op Dropbox. Dus Dropbox en Yurls een gouden combinatie! In totaal hebben zo’n 120 studenten ongeveer gelijktijdig dit bestand gedownload, dus dat werkt prima. Na afloop werd het tentamen gemaild naar mij.

Tijdens het tentamen kunnen de studenten ook mailen en chatten (technisch gezien). Dit proberen we door goede surveillance te voorkomen. Verder gaat het om een vaardigheidsvak (iets doen). Bij puur theoretische vakken is het risico op gebruikmaken van elkaars kennis groter.

Vraag aan Yurls: Ik moest 5 minuten voor tijd de pagina omzetten van privé naar publiek. Het is maar een eenvoudige handeling, maar ik moet het wel doen. Nu zag ik dat je ook een datum kon instellen en nu mijn vraag: Is het (in het licht van bovenstaande) ook mogelijk een tijd eraan te koppelen? Dit zou een mooie functionaliteit zijn, daar ook scholen in het PO die op deze manier een test klaar kunnen zetten.

Reactie Yurls: Naast de mogelijkheid om een publicatiedatum toe te kunnen voegen aan een pagina, is het technisch ook mogelijk dit te realiseren voor de tijd. Dank voor de suggestie, we gaan dit uitvoeren. Graag enig geduld i.v.m. andere verbeteringen die we momenteel uitvoeren.

Links

Wil je ook bijdrage leveren aan de serie ‘Yurls in praktijk’, neem dan contact met ons op: info@yurls.net

Advertenties

Eén reactie to “Inspiratie: Bart Titulaer, lecturer economie”

  1. Ingeborg Says:

    Heel goede toevoeging! Bedankt.
    Directeur PO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: