Nieuwe Yurls Spreekbeurten van Edukans

Nieuwe #Yurls spreekbeurt-pagina’s over Peru, India, Oeganda, Kenia, Malawi en Ethiopië. Op deze pagina vinden leerlingen allerlei handige websites, filmpjes, plaatjes en nuttige tips om hun spreekbeurt over één van deze landen tot een succes te maken. Je vindt de nieuwe pagina’s op http://spreekbeurt.yurls.net  (Rubriek aardrijkskunde)

Deze spreekbeurt-pagina’s werden gemaakt in opdracht van Edukans en werden vervaardigd door Jack Nowee. Edukans betrekt de samenleving in het algemeen en het onderwijs in het bijzonder bij internationale samenwerking.

Edukans bereikt inmiddels 370.000 leerlingen in Nederland met acties als Schoenmaatjes en Going Global. Al deze jongeren worden door de acties bewust van het feit dat niet ieder kind op deze wereld naar school kan gaan. En dat zij er samen met Edukans wat aan kunnen doen! Edukans steunt onderwijsprojecten in Ethiopië, India, Kenia, Malawi, Oeganda en Peru.

Wilt u als organisatie ook een Yurls-pagina in opdracht laten maken, informeer naar de mogelijkheden: info@polsnetwerk.nl 

Advertenties

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: