Zoeken naar Yurls-pagina’s

Als je op zoek bent naar materiaal voor jouw eigen Yurls-pagina, dan kun je gebruik maken het zoekvenster dat je vindt op alle Yurls-pagina’s. Na het typen van het trefwoord klik je op de Yurls-button.

De verzamelingen die je vindt zijn samengesteld door andere leerkrachten. Omdat bijna alle links en rubrieken zijn voorzien van het voeg-toe-aan-yurls-icoontje (Y) kun je inhoud eenvoudig van elkaar overnemen. Dit bespaart je allemaal veel tijd en moeite.

Veel gebruikers van Yurls hebben de gewoonte om de naam van de ‘leenyurl’ even te vermelden op Twitter als er regelmatig iets wordt overgenomen van een bepaalde Yurls-pagina.
Mooi gebaar, helemaal Yurls!

www.yurls.net

Advertenties

Tags: ,

Eén reactie to “Zoeken naar Yurls-pagina’s”

  1. Manssen.nl ~ "It's all in the Cloud!" » Klik eens meer op de Duimpjes-omhoog! - Manssen.nl ~ "It's all in the Cloud!" Says:

    […] “Als je op zoek bent naar materiaal voor jouw eigen Yurls-pagina, dan kun je gebruik maken het zoekvenster dat je vindt op alle Yurls-pagina’s. Na het typen van het trefwoord klik je op de Yurls-button. De verzamelingen die je vindt zijn samengesteld door andere leerkrachten. Omdat bijna alle links en rubrieken zijn voorzien van het voeg-toe-aan-yurls-icoontje (Y) kun je inhoud eenvoudig van elkaar overnemen. Dit bespaart je allemaal veel tijd en moeite. Veel gebruikers van Yurls hebben de gewoonte om de naam van de ‘leenyurl’ even te vermelden op Twitter als er regelmatig iets wordt overgenomen van een bepaalde Yurls-pagina. Mooi gebaar, helemaal Yurls!” (Bron) […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers liken dit: