Je kunt meer met Yurls! Verzamelen, maar ook maken.

Met Yurls verzamelen leerkrachten hun educatieve favorieten, maar leerkrachten zijn creatief met Yurls! Men maakt ook steeds vaker quizzen, webpaden, escaperooms, meerkeuzevragen, raadjeplaatjes, triviant en wie weet nog wel meer. Probeer het ook! Ter inspiratie vind je hier enkele voorbeelden.

  • Webpaden
    Jack Nowee maakt al heel lang webpaden met Yurls. Opdrachten gecombineerd met een werkblad en verwijzingen naar bronnen op internet. Naast de webpaden zijn er ook doe-paden, kies-paden, plus-paden, etc.
    https://webje.yurls.net
  • Escape rooms
    Meester Henk was de eerste leerkracht die met Yurls online escape rooms ging maken. Bij het maken van deze opdrachten wordt gebruik gemaakt van de wachtwoord-optie op Yurls die voor vrijwel elke box beschikbaar is als je bent ingelogd.
    https://escaperoom.yurls.net
  • Quizzen
    In opdracht van Yurls maakte Jack Nowee een serie quizzen met Yurls. De antwoorden op de vragen kunnen worden gevonden op Wikikids, de internetencyclopedie voor en door kinderen. Je kunt quizzen maken door te kiezen voor de box ‘Meerkeuzevraag’ als je bent ingelogd op Yurls.
    https://quizzen.yurls.net
  • Meerkeuzevragen
    Meester Frank maakt met Yurls meerkeuzevragen bij lessen uit methoden.
    https://meerkeuzevragen.yurls.net
  • Raad je Plaatje
    Meester Filip was één van de eerste leerkrachten die de wachtwoord-optie voor boxen gebruikte om opdrachten mee te maken. Hij maakte er in 2014 al zogenaamde raadselstraatjes mee voor de kangoeroeklas (hoogbegaafden) op zijn school. Nu heeft Filip een nieuwe pagina Raad je Plaatje, met onder andere nieuwe  opdrachten over spreekwoorden en meervouden
    https://raadjeplaatje.yurls.net
  • Onderzoeksvragen
    Andre Gilara, leerkracht op een montessorischool, maakte bij zijn Yurls over de Tien Tijdvakken zogenaamde onderzoeksvragen.
    https://10-tijdvakken.yurls.net
  • Triviant
    Een nieuw initiatief van meester Henk. Wie het snelst is, wint! Zo simpel is het.
    https://triviant.yurls.net

Ben jij ook creatief met Yurls? Laat weten hoe jij Yurls gebruikt!

Nog geen Yurls? Klik hier! Het is gratis

Tags: ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.